Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13774

Название: Джерела формування фінансових ресурсів регіону
Авторы: Мироненко, М. Ю.
Гайдей, О. В.
Mуronenko, M.
Gaydеу, O.
Ключевые слова: фінансові ресурси
регіон
доходи
державне регулювання
фінансовий потенціал регіону
Дата публикации: 2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Мироненко М. Ю. Джерела формування фінансових ресурсів регіону / М. Ю. Мироненко, О. В. Гайдей // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2018. – № 4. – С. 52–58.
Аннотация: Метою статті є дослідження джерел формування фінансових ресурсів регіону, аналіз складу й динаміки фінансових ресурсів Вінницької області та їх впливу на економічний розвиток. Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено за допомогою таких загальнонаукових і спеціальних методів дослідження: аналізу та синтезу, систематизації та узагальнення, діалектичного підходу. Результати. У статті розглянуто сутність фінансових ресурсів регіону, досліджено джерела та елементи фінансової ресурсної бази регіону. Проаналізовано склад і динаміку фінансових ресурсів Вінницької області (фінансових ресурсів населення, підприємств та місцевого бюджету) за 2015–2017 рр. Визначено проблеми формування й використання фінансових ресурсів регіону та запропоновано завдання для їх вирішення. Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що впровадження запропонованих заходів може сприяти збільшенню суми грошових коштів для розвитку регіону.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13774
ISSN: 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1481-2321-1-PB.pdf862,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь