Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13780

Название: Роль повторної перевірки в оцінюванні якості процедур первинного контролю
Авторы: Соболь, Г. О.
Карпенко, Є. А.
Sobol, H.
Karpenko, Ye.
Ключевые слова: повторна перевірка
якість процедур контролю
параметри оцінювання
відповідність
рівні коригувальних дій
Дата публикации: 2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Соболь Г. О. Роль повторної перевірки в оцінюванні якості процедур первинного контролю / Г. О. Соболь, Є. А. Карпенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2018. – № 4. – С. 94–103.
Аннотация: Предметом дослідження є якість процедур первинного контролю. Мета дослідження полягає в обґрунтуванні ролі повторної перевірки в оцінюванні якості процедур первинного контролю. Методика дослідження. У ході дослідження використано методи систематизації, узагальнення, формальної логіки, абстрагування для формалізації сутнісних потреб у проведенні процедур повторного контролю, уточнення загальної мети та завдань перевірки якості процедур первинного економічного контролю, об’єктів і параметрів їхнього оцінювання; застосовано прийоми інформаційного моделювання, інтелектуального аналізу, спеціальну методологію економічного контролю для встановлення методів і техніки повторного контролю; узагальнено типові адміністративні рішення за рівнем коригувальних дій. Результати. У статті обґрунтовано, що необхідність проведення повторної перевірки зумовлена рівнями потреб менеджменту. Практична значущість результатів дослідження. За результатами дослідження об’єкти повторної перевірки систематизовано за групами процедур первинного контролю. Це дозволяє обрати методи та техніку визначення їхньої відповідності встановленим параметрам. За узагальненою оцінкою результатів повторної перевірки визначено чотири рівні коригувальних дій, які зрозумілі для менеджменту й релевантні для прийняття адміністративних рішень.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13780
ISSN: 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1487-2327-1-PB.pdf889,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь