Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра маркетингу >
Монографії (ННІДО Ма) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14870
|
Название: | Ставлення споживачів до послуг підприємств ресторанного господарства в умовах COVID-19 |
Авторы: | Трайно, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | маркетинг поведінка споживачів ставлення споживачів підприємства ресторанного господарства |
Дата публикации: | 26-Апр-2025 |
Аннотация: | Пандемія коронавірусу COVID-19 вплинула на поведінку споживачів, у тому числі сфери ресторанного господарства. COVID-19 – це криза охорони здоров’я та економіки, що торкнулася і ресторанного господарства та має стійкий вплив на ставлення споживачів, звички та їх поведінку. Результати проведеного дослідження довели значне зниження попиту на послуги підприємств ресторанного господарства. Ресторанний бізнес повинен пристосуватися до змін, які виникли, вживаючи заходів щодо реагування, регулювання та оновлення, щоб закладам залишатися конкурентоздатними у майбутньому; покращувати відносини з клієнтами та працівниками. Лише високопрофесійний та мотивований персонал забезпечить більш повне задоволення потреб гостей. Необхідно постійно покращувати організацію та способи роботи, основні та додаткові послуги, комунікації зі своїми існуючими та потенційними клієнтами, враховуючи реалії сьогодення. |
Описание: | Трайно В.М. Ставлення споживачів до послуг підприємств ресторанного господарства в умовах COVID-19 / В.М.Трайно // Маркетингова діяльність підприємств: сучасний зміст. Частина 2 : монографія / за науковою редакцією Н. В. Карпенко - Полтава : ПУЕТ, 2021. – С. 240-274. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14870 |
ISBN: | 978-966-184-419-2 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО Ма)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|