Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике журавлина, пюре, вироби з дріжджового тіста, вироби з бісквітного тіста, пористість, титрована кислотність.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 1 из 1
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
Отображение результатов 1 до 1 из 1

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь