Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6193

Название: Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: журавлина, пюре, вироби з дріжджового тіста, вироби з бісквітного тіста, пористість, титрована кислотність.
Дата публикации: 2017
Издатель: Полтава: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бі-знесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. С. 140 – 145.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6193
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Журавлина в бкв.pdf466,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь