Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6193
|
Название: | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна |
Ключевые слова: | журавлина, пюре, вироби з дріжджового тіста, вироби з бісквітного тіста, пористість, титрована кислотність. |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Полтава: ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бі-знесу ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. С. 140 – 145. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6193 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|