Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясні січені кулінарні вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВГередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна
5-Ноя-2019ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВОлійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна
2007Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Скриль, А. Б.
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь