Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3859
|
Название: | Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Скриль, А. Б. |
Ключевые слова: | цистозіра м'ясні січені кулінарні вироби |
Дата публикации: | 2007 |
Библиографическое описание: | Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв (матеріали міжвузівської науково-практичної конференції). – Полтава : РВЦ ПУСКУ, 2007. - С. 118-120 |
Аннотация: | Створення рецептур м'ясних сісених виробів з більш збалансованим амінокислотним та мінеральним складом завдяки використання БАД |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3859 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|