Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3859

Название: Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Скриль, А. Б.
Ключевые слова: цистозіра
м'ясні січені кулінарні вироби
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв (матеріали міжвузівської науково-практичної конференції). – Полтава : РВЦ ПУСКУ, 2007. - С. 118-120
Аннотация: Створення рецептур м'ясних сісених виробів з більш збалансованим амінокислотним та мінеральним складом завдяки використання БАД
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3859
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
6.pdf334,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь