Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике сир

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Балова оцінка сиру м’якого з білою пліснявоюЮдічева, О. П.; Мироненко, Ю. С.
22-Май-2016Дослідження якості сирів твердих за фізико-хімічними та мікробіологічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Борщ, Каріна
15-Окт-2020Експертиза кисломолочного сиру за фізико-хімічними показникамиЯценко, А. О.; Гнітій, Н. В.
12-Окт-2020Експертиза якості сиру «бринза» за нутриціологічним складомКравчук, В. В.; Гнітій, Н. В.
Июн-2021Спеціалізована закусочна на 68 місць у місті БалакліяТома, Ольга Олегівна
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь