Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9441

Название: ЕСПЕРТИЗА ЯКОСТІ СИРУ «БРИНЗА» ЗА НУТРИЦІОЛОГІЧНИМ СКЛАДОМ
Авторы: Кравчук, В. В.
Гнітій, Н. В.
Ключевые слова: товарознавство
експертиза
сир
Issue Date: 12-Oct-2020
Описание: Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07–08 квітня 2020 р.) : у 2 ч., ч. 1. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 255 с. – Текст укр., рос., англ., нім. мовами.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9441
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Кравчук.pdf257,62 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback