Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчові технології
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2025 | Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.) | Педченко, Н. С.; Нестуля, О. О.; Манжура, Н. І. |
12-Окт-2020 | Використання вторинної сировини в технології солодких страв | Рябокінь, С. С.; Горобець, О. М. |
12-Окт-2020 | Використання рослинної сировини в технології печива | Мирончук, І. С.; Горобець, О. М. |
12-Окт-2020 | Дослідження біологічної цінності дині | Сіренко, Р. Р.; Тюрікова, І. С. |
2024 | Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава) | Хомич, Г. П.; Наконечна, Ю. Г. |
2025 | Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник матеріалів Х Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 28 листопада 2024 року) | Нестуля, О. О.; Педченко, Н. С.; Манжура, Н. І. |
2019 | Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра | Медведь, Лоліта Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|