Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10671
|
Название: | Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра |
Авторы: | Медведь, Лоліта Миколаївна |
Ключевые слова: | технологія мучних кондитерських виробів удосконалення викладання харчові технології |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра [Текст] / Л. М. Медведь // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 242–244. |
Аннотация: | У нинішніх економічних реаліях України успіх сучасного підприємства залежить від компетентності та професіоналізму керівників, так і виконавців. Жорстка ринкова конкуренція вимагає високого рівня кваліфікації кухарів-кондитерів для підприємств ресторанного господарства, створення нового асортименту конкурентоспроможної продукції та ресурсозбережувальних технологій. Концепція безперервної освіти, що нею послуговується світова спільнота у своєму поступі до інформаційного суспільства, набуває актуальності й у сьогоденній Україні. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10671 |
ISBN: | 978-966-184-332-4 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|