Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10671

Название: Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра
Авторы: Медведь, Лоліта Миколаївна
Ключевые слова: технологія мучних кондитерських виробів
удосконалення викладання
харчові технології
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Удосконалення викладання дисципліни "Технологія мучних кондитерських виробів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма "Харчові технології та інженерія" ступеня бакалавра [Текст] / Л. М. Медведь // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 242–244.
Аннотация: У нинішніх економічних реаліях України успіх сучасного підприємства залежить від компетентності та професіоналізму керівників, так і виконавців. Жорстка ринкова конкуренція вимагає високого рівня кваліфікації кухарів-кондитерів для підприємств ресторанного господарства, створення нового асортименту конкурентоспроможної продукції та ресурсозбережувальних технологій. Концепція безперервної освіти, що нею послуговується світова спільнота у своєму поступі до інформаційного суспільства, набуває актуальності й у сьогоденній Україні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10671
ISBN: 978-966-184-332-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Udoskonalennia_vykladannia_Medved_2019.pdf231,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь