Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Рачинська, З. П.
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 11-Ноя-2020 | ВИДИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ М’ЯСА ТА МЕТОДИ ЇЇ ВИЯВЛЕННЯ | Рачинська, З. П. |
Мар-2014 | ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ЯК ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНОСТІ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ | Оносова, І. А.; Рачинська, З. П. |
12-Окт-2020 | ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТОНАЛЬНОЇ ОСНОВИ ФІРМИ «BOURJOIS» «HEALTHY MIX» | Макаренко, Д. М.; Рачинська, З. П. |
11-Ноя-2020 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНЦІОНАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ФІЛЬТРУ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ «EDEL WASSER» ФІРМИ ZEPTER | Кириченко, О. В.; Рачинська, З. П.; Тамір, Й. |
11-Ноя-2020 | ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАСОБУ УНІВЕРСАЛЬНОГО «DOMESTOS» ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ | Рачинська, З. П. |
2012 | Качество шоколада функционального назначения | Тулупова, Т. А.; Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П. |
23-Окт-2020 | ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ М’ЯСА СВИНЕЙ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ | Рачинська, З. П. |
2012 | ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЦІННОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ » | Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П. |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|