Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Рачинська, З. П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
11-Ноя-2020ВИДИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ М’ЯСА ТА МЕТОДИ ЇЇ ВИЯВЛЕННЯРачинська, З. П.
Мар-2014ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ЯК ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНОСТІ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВОносова, І. А.; Рачинська, З. П.
12-Окт-2020ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТОНАЛЬНОЇ ОСНОВИ ФІРМИ «BOURJOIS» «HEALTHY MIX»Макаренко, Д. М.; Рачинська, З. П.
11-Ноя-2020ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНЦІОНАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ФІЛЬТРУ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ВОДИ «EDEL WASSER» ФІРМИ ZEPTERКириченко, О. В.; Рачинська, З. П.; Тамір, Й.
11-Ноя-2020ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАСОБУ УНІВЕРСАЛЬНОГО «DOMESTOS» ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИРачинська, З. П.
2012Качество шоколада функционального назначенияТулупова, Т. А.; Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П.
23-Окт-2020ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ М’ЯСА СВИНЕЙ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИРачинська, З. П.
2012ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЦІННОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ »Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П.
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь