Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9614
|
Название: | ОСОБЛИВОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ М’ЯСА СВИНЕЙ ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ |
Авторы: | Рачинська, З. П. |
Ключевые слова: | товарознавство м'ясо переробка |
Дата публикации: | 23-Окт-2020 |
Описание: | Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали VII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (12-13 березня 2020 року, м. Полтава). - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 234 с. - ТЕкст : укр., англ., рос. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9614 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|