Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Ткаченко, А. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 19 из 19
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ НАУКИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ У ХХІ СТОЛІТТІ Частина 1Манжура, О. В.; Вергал, К. Ю.; Ткаченко, А. С.; Скрипник, В. О.; Сарапин, В. В.
2020АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ НАУКИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ У ХХІ СТОЛІТТІ Частина 2Манжура, О. В.; Вергал, К. Ю.; Ткаченко, А. С.; Скрипник, В. О.; Сарапин, В. В.
2013Альтернативні види борошна для виробництва бборошняних кондитерьких виробівТкаченко, А. С.
22-Дек-2020АНАЛИЗ АССОРТИМЕНТА СЛИВОЧНОГО МАСЛА, ЭКСПОРТИРУЕМОГО ИЗ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ В УКРАИНУДенисюк, Т. А.; Ткаченко, А. С.
11-Ноя-2020АНАЛІЗ СТАНУ ТА ПЕРСПЕКТИВ ЕКСПОРТУ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ З УКРАЇНИТкаченко, А. С.
2015Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделийТкаченко, А. С.; Пахомова, И. В.; Бородай, А. Б.
2016Влияние растительных добавок на потребительские свойства и сохранность кондитерских изделийТкаченко, А. С.; Пахомова, И. В.
2015Влияние упаковочных материалов на сохраность сахарного печеньяТкаченко, А. С.
28-Май-2020Екологічна сертифікація – як засіб гарантування якості продукціїБасова, Ю. О.; Кобищан, Г. Д.; Губа, Л. М.; Ткаченко, А. С.
11-Ноя-2020КЛАСИФІКАЦІЯ ЦУКРУ ДЛЯ МИТНИХ ЦІЛЕЙКарнаух, М. М.; Ткаченко, А. С.
2017Классификация обуви детской по УКТВЭД для таможенных целейОмельченко, Н. В.; Ткаченко, А. С.; Мозговой, А. А.
2023Мережевий бізнес: становлення, проблеми, інновації : матеріали XІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 27–28 квітня 2023 року)Ткаченко, А. С.; Балабан, П. Ю.; Місюкевич, В. І.; Іванов, Ю. В.; Михайленко, О. М.; Лісіца, В. В.
23-Окт-2020ОГЛЯД ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ ВИРОБНИКІВ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВТкаченко, А. С.
2015Покращення харчової цінності цукрового печиваТкаченко, А. С.
2015Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олійТкаченко, А. С.
2015Поліпшення споживних властивостей цукрового печиваТкаченко, А. С.; Сирохман, І. В.
1-Июн-2017Роль международных культурно-образовательных центров в формировании будущих специалистовИбрагимов, Э. И.; Пахомова, И. В.; Ткаченко, А. С.
28-Май-2020Склад хліба пшеничного «Богатирський»Калашник, О. В.; Бараболя, О. В.; Михайлова, О. С.; Писаренко, С. В.; Юдічева, О. П.; Мороз, С. Є.; Галич, О. А.; Махмудов, Х. З.; Ткаченко, А. С.; Басова, Ю. О.
2015Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складомТкаченко, А. С.
Отображение результатов 1 до 19 из 19

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь