Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Флока, Л. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Біотехнології органічних кислотПедюра, І. О.; Флока, Л. В.
2022Біотехнологічні методи при виробництві модифікованих крохмалівБутрименко, М. І.; Флока, Л. В.
2022Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробівНосаль, О. Ю.; Флока, Л. В.
2022Біотехнологічні способи покращення м’ясних продуктівГодунок, А. Д.; Флока, Л. В.
2022Біотехнологія при виробництві чаю та кавиСпасибожко, М. В.; Флока, Л. В.
2022Біотехнологія рибних продуктівДьяконенко, Д. Ю.; Флока, Л. В.
23-Oct-2020ВИКОРИСТАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ В ПРОМИСЛОВОСТІФлока, Л. В.; Бургу, Ю. Г.
2022Використання біотехнології при виробництві сиркових виробівЧугуй, К. В.; Флока, Л. В.
2022Дослідження ринку органічних злаків та крупГолубицька, О. Р.; Флока, Л. В.
2022Новітні технології при виробництві сичужних сирівБондарець, Т. Г.; Флока, Л. В.
2022Підвищення рівня якості освіти здобувачів вищої освіти освітньої програми «Біотехнологія»Чугуй, К. В.; Флока, Л. В.
2022Регулювання органічної продукції в Україні та ЄСЧопик, К. В.; Флока, Л. В.
11-Nov-2020СУЧАСНІ СПОСОБИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВБірта, Г. О.; Бургу, Ю. Г.; Флока, Л. В.
2022Шляхи вдосконалення технології ферментованої продукції рослинного походженняЗюбан, Є. А.; Флока, Л. В.
Showing results 1 to 14 of 14

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback