Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12221
|
Название: | Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробів |
Авторы: | Носаль, О. Ю. Флока, Л. В. |
Ключевые слова: | виробництво ферментованих м’ясних виробів біотехнологічні способи |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробів / О. Ю. Носаль, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 162–164. |
Аннотация: | Перспективним напрямком реалізації біотехнологічних методів у м’ясній промисловості є створення нових технологічних рішень, заснованих на ефективному використанні як власних ферментних систем біологічних об’єктів, так і цілеспрямовано внесених мікроорганізмів (бактеріальних стартових культур), що продукують ферменти, білки, незамінні амінокислоти та вітаміни. Різноманітність технологічних прийомів обробки м’ясної сировини мікроорганізмами дозволяє виробляти готові продукти високої якості, що мають нові функціональні властивості. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12221 |
ISBN: | 978-966-184-427-7 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|