Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12221

Название: Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробів
Авторы: Носаль, О. Ю.
Флока, Л. В.
Ключевые слова: виробництво ферментованих м’ясних виробів
біотехнологічні способи
Дата публикации: 2022
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробів / О. Ю. Носаль, Л. В. Флока // Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2021 рік (м. Полтава, 13–14 квітня 2022 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2022. – Ч. 2. – С. 162–164.
Аннотация: Перспективним напрямком реалізації біотехнологічних методів у м’ясній промисловості є створення нових технологічних рішень, заснованих на ефективному використанні як власних ферментних систем біологічних об’єктів, так і цілеспрямовано внесених мікроорганізмів (бактеріальних стартових культур), що продукують ферменти, білки, незамінні амінокислоти та вітаміни. Різноманітність технологічних прийомів обробки м’ясної сировини мікроорганізмами дозволяє виробляти готові продукти високої якості, що мають нові функціональні властивості.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/12221
ISBN: 978-966-184-427-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Aktualni pytannia rozvytku nauky_Ch2_2022_162-164.pdf1,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь