Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова промисловість
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 13-Мар-2024 | Use of innovative cultures of microorganisms in the technology of fermented beverages | Тюрікова, Інна Станіславівна; Дулька, Ольга; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана; Dulka, Оlha; Prybylskyi, Vitalii; Olijnyk, Svitlana; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tetiana; Kyrpichenkova, Oksana; Sylchuk, Tetiana; Tiurikova, Inna |
13-Мар-2024 | Використання харчових цитрусових волокон у харчовому виробництві | Тюрікова, Інна Станіславівна; Олійник, Людмила Борисівна; Толстокурова, Ольга Олегівна |
30-Июн-2021 | Особливості поширення та впливу ТНК на економіку України (на матеріалах компанії «MсDonalds») | Павлюк, Тетяна Вікторівна |
2018 | Стратегія інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України | Шимановська-Діанич, Л. М.; Гайденко, Є. С.; Shymanovska-Dianich, L.; Gaydenko, E. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|