Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике інноваційні методи

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 2 из 2
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Дек-2019Застосування інноваційних методів попередньої обробки м'яса дичиниЛінійчук, Ю. В.; Суткович, Тетяна Юліанівна
2020Застосування інновації при попередній обробці дичиниСуткович, Тетяна Юліанівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
Отображение результатов 1 до 2 из 2

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь