Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9191

Название: Застосування інноваційних методів попередньої обробки м'яса дичини
Авторы: Лінійчук, Ю. В.
Суткович, Тетяна Юліанівна
Ключевые слова: інноваційні методи
дичина
Дата публикации: Дек-2019
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9191
ISBN: 978-966-184-369-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Наука і молодь у ХХІ ст - дичина.pdf849,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь