Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Глави з книги >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10053

Название: Основи лідерства. Тренінг лідерських якостей та практичних навичок менеджера
Авторы: Нестуля, Олексій Олексійович
Нестуля, Світлана Іванівна
Карманенко, Василь Васильович
Ключевые слова: основи лідерства
лідерські якості
тренінг
менеджер
Дата публикации: 2013
Издатель: Видавництво «Знання»
Библиографическое описание: Основи лідерства. Тренінг лідерських якостей та практичних навичок менеджера : навч. посіб. / О. О. Нестуля, С. І. Нестуля, В. В. Карманенко.— К .: Знання, 2013. — 287 с.
Аннотация: Привабливість пропонованого видання полягає в його практичному спрямуванні, зорієнтованому на виявлення, розвиток і вдосконалення особистісних лідерських та професійно-управлінських якостей менеджера. У книзі наводяться інтерактивні групові й індивідуальні завдання і тренінгові вправи, які допоможуть в оволодінні навичками комунікативної майстерності, управління емоційною сферою особистості лідера, стресостійкості, а також формуванні здатності приймати стратегічні рішення, долати конфліктні ситуації, керувати командою тощо. У вправах використано багато інформаційних та ілюстративних матеріалів. Курс розрахований на засвоєння теоретичних концепцій лідерства в сучасній управлінській парадигмі, самодіагностику та розвиток лідерських якостей. Для студентів вищих навчальних закладів, викладачів, керівників підприємств, установ та організацій, спеціалістів у галузі управлінського консультування, служб управління персоналом, усіх, не байдужих до проблеми лідерства в особистому чи соціальному вимірах.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10053
ISBN: 978-617-07-0138-1
Располагается в коллекциях:Глави з книги

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Основи лідерства. Навчальний посібник ч.1 (О.О. Нестуля)_2013.pdf11,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь