Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Глави з книги >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10054

Название: Основи лідерства. Тренінг лідерських якостей та практичних навичок менеджера. Уроки видатних підприємців
Авторы: Нестуля, Олексій Олексійович
Нестуля, Світлана Іванівна
Карманенко, Василь Васильович
Ключевые слова: основи лідерства
лідерські якості
уроки видатних підприємців
тренінг
Дата публикации: 2013
Издатель: Видавництво «Знання»
Библиографическое описание: Основи лідерства. Тренінг лідерських якостей та практичних навичок менеджера. Уроки видатних підприємців : навч. посіб. / О. О. Нестуля, С. І. Нестуля, В. В. Карманенко. — К.: Знання, 2013. — 358 с.
Аннотация: Пропонована книга — це друга частина навчального посібника “Основи лідерства. Тренінг лідерських якостей та практичних навичок менеджера”. У ній наведено життєві історії найвидатніших підприємців світу XX — початку XXI ст., які стануть яскравим прикладом для кожного студента, що вивчає курс “Основи лідерства”, джерелом натхнення для особистих звершень, допоможуть знайти власну формулу щастя. Історії життя Стіва Джобса, Білла Гейтса, Волта Діснея, Джона Рокфеллера, Генрі Форда, багатьох інших підприємців вражаючі, часом сповнені гіркого смутку, життєвих розчарувань і негараздів, але обов’язково зі світлим, переможним закінченням. Цих людей об’єднує насамперед велике бажання знайти себе, віра у власні сили і непереборне прагнення займатись обраною справою. У цілому книга вселяє в читача надію на краще, на досягнення успіху, породжує заряд ентузіазму і незгасимої наснаги. Посібник розрахований на студентів і викладачів вищих навчальних закладів, керівників підприємств, установ, організацій, спеціалістів у галузі управлінського консультування, служб управління персоналом. Книга буде корисною також учням і вчителям загальноосвітніх навчальних закладів, усім, кого цікавлять питання лідерства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10054
ISBN: 978-617-07-0154-1
Располагается в коллекциях:Глави з книги

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Основи лідерства. Навчальний посібник ч.2 (О.О. Нестуля)_2013.pdf25,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь