| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Підрозділи університету >
 
Бібліотека університету >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження |  
| Авторы:  | Офіленко, Наталія Олександрівна Горячова, Олена Олександрівна Назаренко, Валентина Олексіївна |  
| Ключевые слова:  | підвищення якості сирна продукція ферменти мікробного походження |  
| Дата публикации:  | 2019 |  
| Издатель:  | ПУЕТ |  
| Библиографическое описание:  | Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст] / Н. О. Офіленко, О. О. Горячова, В. О. Назаренко // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 306–308. |  
| Аннотация:  | Підвищення технічного рівня та якості продукції визначає темпи науково-технічного прогресу та ріст ефективності виробництва в цілому, суттєво впливає на інтенсифікацію економіки, конкурентоспроможність вітчизняних товарів та життєвий рівень населення країни.
Молочні продукти є найважливішим джерелом усіх необхідних для людини харчових нутрієнтів, особливо білків. Білки ферментованих молочних продуктів перебувають у денатурованому стані, що істотно покращує їх якість і полегшує засвоєння їх організмом людини. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643 |  
| ISBN:  | 978-966-184-332-4 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |