Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643
|
Название: | Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження |
Авторы: | Офіленко, Наталія Олександрівна Горячова, Олена Олександрівна Назаренко, Валентина Олексіївна |
Ключевые слова: | підвищення якості сирна продукція ферменти мікробного походження |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст] / Н. О. Офіленко, О. О. Горячова, В. О. Назаренко // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 306–308. |
Аннотация: | Підвищення технічного рівня та якості продукції визначає темпи науково-технічного прогресу та ріст ефективності виробництва в цілому, суттєво впливає на інтенсифікацію економіки, конкурентоспроможність вітчизняних товарів та життєвий рівень населення країни.
Молочні продукти є найважливішим джерелом усіх необхідних для людини харчових нутрієнтів, особливо білків. Білки ферментованих молочних продуктів перебувають у денатурованому стані, що істотно покращує їх якість і полегшує засвоєння їх організмом людини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643 |
ISBN: | 978-966-184-332-4 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|