Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643

Название: Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження
Авторы: Офіленко, Наталія Олександрівна
Горячова, Олена Олександрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна
Ключевые слова: підвищення якості
сирна продукція
ферменти мікробного походження
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Шляхи підвищення якості сирної продукції за допомогою ферментів мікробного походження [Текст] / Н. О. Офіленко, О. О. Горячова, В. О. Назаренко // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 306–308.
Аннотация: Підвищення технічного рівня та якості продукції визначає темпи науково-технічного прогресу та ріст ефективності виробництва в цілому, суттєво впливає на інтенсифікацію економіки, конкурентоспроможність вітчизняних товарів та життєвий рівень населення країни. Молочні продукти є найважливішим джерелом усіх необхідних для людини харчових нутрієнтів, особливо білків. Білки ферментованих молочних продуктів перебувають у денатурованому стані, що істотно покращує їх якість і полегшує засвоєння їх організмом людини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10643
ISBN: 978-966-184-332-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shliahy_pidvyschennia_Ofilenko_Goriachova_Nazarenko_2019.pdf209,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь