Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10652

Название: Досвід антикризового управління кафедрою в умовах ризиків
Авторы: Рогоза, Микола Єгорович
Ключевые слова: ризики
досвід антикризового управління
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Досвід антикризового управління кафедрою в умовах ризиків [Текст] / М. Є. Рогоза // Якість вищої освіти: компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця [Текст] : матеріали XLIII Міжнародної науково-методичної конференції (м. Полтава, 14 - 15 листопада 2018 року) / голова орг. комітету О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 134–136.
Аннотация: Для досягнення стратегічних цілей університету програма розвитку враховує завдання, які логічно вписуються в його профільність діяльності, та напрями, що реалізовуються на рівні кафедр. Актуальною умовою реалізації кафедрами завдань у науковій та освітній діяльності є досягнення якості дослідницького характеру на основних напрямах досліджень та освітній діяльності. Досягнення стратегічних цілей (на рівні окремої кафедри) можливо також за умови формування та розвитку підходів антикризового управління, за рахунок яких стане можливим ідентифікацію та врахування ризиків в період формування ключових підходів, які будуються на орієнтації кадрової політики спрямованої на розвиток колективу, наукової та освітньої напрямів діяльності для реалізації освітніх програм підготовки фахівців для міжнародного та вітчизняного ринку праці, оскільки актуальним є глибока інтернаціоналізація освітнього процесу, досліджень і розробок, у тому числі на базі подальшого розвитку партнерства із іноземними університетами та науковими центрами.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10652
ISBN: 978-966-184-332-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dosvid_antykryzysnogo_Rogoza_2019.pdf200,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь