Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Підрозділи університету >
Бібліотека університету >
Монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10743

Название: Березін Олександр Вікторович
Авторы: Шляхова, Наталія Євгенівна
Ключевые слова: Біобібліографічний покажчик
монографії
статті
Дата публикации: 2009
Издатель: РВВ ПУСКУ
Библиографическое описание: Березін Олександр Вікторович [Текст] : Біобібліографічний покажчик літератури / уклад. Н.Є. Шляхова. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. – 22 с.
Аннотация: У суспільстві завжди шанувалися справжні фахівці, незалежно від сфери та видів діяльності. Улюблена справа - сенс життя таких людей. Їй віддається частка душі та вільного часу, вона стає джерелом натхнення та самовдосконалення, приносить радість і бажання підкорювати нездолані вершини знань та передавати їх молоді. До таких фахівців належить і професор Березін Олександр Вікторович, доктор економічних наук, завідувач кафедри „Економіки підприємства” ПУСКУ, людина пряма й принципова, яка сумлінно ставиться до своєї справи. Під його керівництвом кафедра стала однією з кращих в університеті. Олександра Вікторовича до того ж відрізняють такі людські якості як скромність, людяність, добре ставлення до колег та студентів. Даний покажчик має ІІІ розділи, та містить 118 бібліографічних описів публікацій автора. Це підручники і монографії, статті із збірників наукових праць та періодичних видань.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10743
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
pokazchik2009berezin.pdf369,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь