Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1093

Название: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
Авторы: Педченко, Наталія Сергіївна
Ключевые слова: потенціал підприємства
соціальна складова
потенціал розвитку
споживча кооперація
Дата публикации: 2011
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – № 5 (50). – 2011. - С. 279-285
Аннотация: Визначено особливості формування та використаннясоціальної складової потенціалу розвитку підприємств та організацій споживчої кооперації
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/1093
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
No. 5(50) Педченко с. 279-285.pdf297,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь