Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1093
|
Название: | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ І ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ |
Авторы: | Педченко, Наталія Сергіївна |
Ключевые слова: | потенціал підприємства соціальна складова потенціал розвитку споживча кооперація |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – № 5 (50). – 2011. - С. 279-285 |
Аннотация: | Визначено особливості формування та використаннясоціальної складової потенціалу розвитку підприємств та організацій споживчої кооперації |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/1093 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ФБС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|