Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Сектор фізичного виховання >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13141

Название: Спеціальні вправи з баскетболу, волейболу, футболу для покращення фізичної і технічної підготовки студентів під час занять з дисципліни за вибором «Спортивні ігри»
Авторы: Васецький, Ігор Анатолійович
Симоненко, Наталія Олександрівна
Ключевые слова: вправи
удосконалення
волейбол
баскетбол
футбол
Дата публикации: Апр-2023
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Фізичне виховання. Спеціальні вправи з баскетболу, волейболу, футболу для покращення фізичної і технічної підготовки студентів під час занять з дисципліни за вибором «Спортивні ігри» : методичні рекомендації для самостійних занять всіх напрямів підготовки здобувачів вищої освіти / І. А. Васецький, Н. О. Симоненко. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 14 с.
Аннотация: Спортивні ігри можна впевнено назвати універсальним засобом фізичного виховання всіх категорій населення, особливо студентської молоді. Ігрова спортивна діяльність сприяє всебічному та гармонічному розвитку особистості здобувача вищої освіти. Основними завдання-ми під час навчання навичкам спортивних ігор можна назвати: − підвищення рівня здоров’я здобувачів; − розвиток фізичних якостей і функціональних можливостей усього організму; − готовність до здобуття професійної освіти. Залучення молоді до цього виду фізичної активності нівелює негативні, стресові впливи, що супроводжують навчання у закладах вищої освіти. Крім того юнацький вік супроводжується бурхливою соціалі-зацією особистості. Саме спортивні ігри, як командні види рухової активності, є носіями специфічних суспільних відносин, тому що в них, як і в суспільстві загалом, можна розрізнити певні моделі поведінки та соціальної дії.
Описание: Фізичне виховання. Спеціальні вправи з баскетболу, волейболу, футболу для покращення фізичної і технічної підготовки студентів під час занять з дисципліни за вибором «Спортивні ігри» : методичні рекомендації для самостійних занять всіх напрямів підготовки здобувачів вищої освіти
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13141
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
291-2038 спец вправи 2023р.pdf786,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь