Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13701

Название: Банківське кредитування в Україні: сучасний стан та тенденції розвитку
Авторы: Соколова, А. М.
Ключевые слова: банківське кредитування
тенденції розвитку
механізм здійснення
принципи банківського кредитування
банківська установа
кредит
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Соколова А. М. Банківське кредитування в Україні: сучасний стан та тенденції розвитку / А. М. Соколова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2019. – № 4. – С. 67–74.
Аннотация: Мета статті полягає у поглибленні теоретичних засад банківського кредитування в Україні та обґрунтуванні основних тенденцій його розвитку. Методика дослідження. Під час дослідження використано спектр загальнонаукових і спеціальних методів економічних досліджень: методи систематизації та узагальнення, порівняльного, статистичного та структурно-функціонального аналізу, графічного зображення даних. Результати. Спираючись на теоретичні основи банківського кредитування, надано визначення цього поняття в контексті механізму його здійснення. На основі системного підходу та сформульованого авторського визначення, розроблено механізм здійснення банківського кредитування в сучасних умовах та охарактеризовано його складові. Виявлено основні тенденції розвитку банківського кредитування з метою визначення проблем підвищення ефективності механізму його здійснення в Україні на сучасному етапі. Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано загальні тенденції розвитку банківського кредитування, на основі яких виявлено основні проблеми, що стримують темпи зростання цієї сфери та знижують ефективність механізму здійснення банківського кредитування в Україні на сучасному етапі.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13701
ISSN: ISSN 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1589-2450-1-PB.pdf524,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь