Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13706

Название: Особливості організації виробництва на підприємствах готельного бізнесу
Авторы: Кравченко, Л. В.
Kravchenko, L.
Ключевые слова: готельний бізнес
готельний продукт
готельні послуги
маркетингова система
управлінські функції
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Кравченко Л. В. Особливості організації виробництва на підприємствах готельного бізнесу / Л. В. Кравченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2019. – № 4. – С. 106–112.
Аннотация: Мета статті полягає в дослідженні особливостей організації виробництва на підприємствах готельного бізнесу. Методика дослідження. Теоретичною і методологічною основою дослідження є розроблені вітчизняними й зарубіжними вченими та практиками праці, присвячені питанням стратегічного менеджменту та процесів стратегічного планування, прогнозування підприємницької діяльності підприємств готельного бізнесу. Результати. Визначено основні як позитивні, так і негативні фактори прийняття рішення про відкриття готельного бізнесу, охарактеризовано рекомендації щодо розробки стратегії готелю та три організаційні базові цінності, на яких будуються головні складові готельного бізнесу (керованість, клієнтоорієнтованість та інноваційність). Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що впровадження запропонованих рекомендацій щодо розробки стратегії готелю та врахування базових організаційних цінностей сприятиме росту готельного бізнесу, розширенню кількості клієнтів, пошуку нових ділових партнерів. Визначені та охарактеризовані у статті заходи спрямовані на підвищення ефективності роботи всього підприємства, що в кінцевому підсумку підвищить його економічні та фінансові результати. Дотримання стратегії збільшення прибутку за рахунок створення іміджу, реклами, ефективної структури управління допоможе реалізувати подальші підприємницькі цілі. Основні наукові положення статті можна використовувати у практиці підприємств готельного бізнесу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13706
ISSN: 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1594-2455-1-PB.pdf548,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь