Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13707

Название: Перспективи розвитку ринку хостелів в Україні
Авторы: Поворознюк, І. М.
Кирилюк, І. М.
Povorozniuk, I.
Kyryliuk, I.
Ключевые слова: хостели
індустрія гостинності
готель
готельні послуги
хостел-рух
малі засоби розміщення
Дата публикации: 2019
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Поворознюк І. М. Перспективи розвитку ринку хостелів в Україні / І. М. Поворознюк, І. М. Кирилюк // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2019. – № 4. – С. 113–119.
Аннотация: Метою статті є розробка заходів щодо вдосконалення роботи українських хостелів на ринку готельних послуг України. Предметом дослідження є економічні стосунки, процеси співпраці економічних суб’єктів на ринку готельних послуг, а також заходи щодо вдосконалення діяльності українських хостелів. Методика дослідження. У процесі дослідження використано загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, системний підхід до вивчення специфіки розвитку та управління хостелами в умовах конкурентної боротьби за споживача. Результати. У роботі сформовано основні завдання щодо вдосконалення діяльності роботи українських хостелів, які сприяють поповненню бюджету країни та регіону. Розроблено принципи конкурентоспроможного ринку хостелів в Україні й визначено сильні та слабкі сторони їх роботи. Практична значущість результатів дослідження полягає в розробці теоретико-методичних механізмів і практичних рекомендацій, направлених на вдосконалення роботи українських хостелів на ринку готельних послуг України. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності роботи хостелів і засобів розміщення приватного сектору державного та регіонального рівнів. Для досягнення позитивних змін на ринку хостелів потрібні спільні дії органів державного управління, які дозволять провести заходи щодо вдосконалення роботи українських хостелів і вивести їх на новий рівень розвитку, забезпечити їх роботу й захистити від впливу негативних факторів, обумовлених слабкими сторонами їх діяльності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13707
ISSN: ISSN 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1595-2456-1-PB.pdf436,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь