Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13895

Название: Інформаційно-аналітичне управління кадровим забезпеченням упровадження проектів на підприємстві
Авторы: Панченко, В. А.
Ключевые слова: кадрове забезпечення
інформаційно-аналітичне управління
упровадження проектів
імітаційна модель
концептуальна модель
економічна безпека
Дата публикации: 2017
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Панченко, В. А. Інформаційно-аналітичне управління кадровим забезпеченням упровадження проектів на підприємстві / В. А. Панченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2017. – № 5. – С. 44–52.
Аннотация: Мета статті полягає у визначенні структури системи інформаційно-аналітичного управління кадровим забезпеченням упровадження проектів шляхом реалізації імітаційної та оптимізаційної моделей управління кількістю зайнятих на різних етапах проектів. Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено за допомогою таких методів дослідження: аналізу та синтезу, систематизації та узагальнення, діалектичного підходу. Результати. Удосконалено підхід до управління кадровим забезпеченням за рахунок розробки інформаційно-аналітичної системи перерозподілу трудових ресурсів підприємства, яка дозволить мінімізувати витрати, пов’язані з виплатою заробітної плати та, забезпечити більш ефективне використання трудового потенціалу, що, у свою чергу призведе до прискорення роботи та здатності підприємства виконувати більшу кількість проектів за той самий проміжок часу. Практична значущість результатів дослідження. Розроблено імітаційну модель для прогнозу кількості зайнятих робітників. На основі прогнозованих показників побудовано оптимізаційну модель, яка дозволяє, ураховуючи обмеження на кількість зайнятих у проекті, оптимізувати зайнятість на кожному етапі проекту з метою мінімізації загальної суми заробітної плати робітників.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13895
ISSN: 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1659-2574-1-PB.pdf604,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь