Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13933

Название: Інноваційно-технологічна модернізація: пріоритети та інституційні передумови поглиблення
Авторы: Колтунович, О. С.
Ключевые слова: інноваційно-технологічний розвиток
модернізація
інституційне забезпечення
національна економіка
Дата публикации: 2017
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Колтунович, О. С. Інноваційно-технологічна модернізація: пріоритети та інституційні передумови поглиблення / О. С. Колтунович // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2017. – № 4. – С. 27–31.
Аннотация: Мета статті полягає у виявленні інституційних передумов поглиблення процесів інноваційно-технологічної модернізації в умовах стагфляції. Статтю присвячено формуванню стратегічних напрямів поглиблення інноваційно-технологічної модернізації окремих секторів національної економіки в рамках децентралізації та поглиблення регіональної економічної інтеграції. Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено за допомогою таких загальнонаукових і спеціальних методів дослідження: аналізу та синтезу, систематизації та узагальнення, діалектичного підходу. Результати. Розроблено механізми інноваційно-технологічної модернізації в рамках формування національної та регіональної інноваційно-інвестиційної політики, що дозволить сформувати інституційні засади ефективної державної інноваційної політики. Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що впровадження механізмів державного регулювання інноваційної та інвестиційної діяльності сприятиме активізації процесів інноваційно-технологічної модернізації в умовах поглиблення інтеграційних процесів і регіональної економічної інтеграції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13933
ISSN: 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1257-2117-1-PB.pdf733,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь