Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14298
|
Название: | Моніторинг попиту на кейтерингові послуги в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємств |
Авторы: | Кирніс, Н. І. |
Ключевые слова: | попит кейтерингові послуги моніторинг анкетне опитування конкурентоспроможність |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Кирніс, Н. І. Моніторинг попиту на кейтерингові послуги в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємств / Н. І. Кирніс // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2016. – № 5. – С. 107–114. |
Аннотация: | Анотація. Мета статті полягає в моніторингу попиту на кейтерингові послуги в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємств. Методика дослідження. Вирішення поставлених завдань здійснено за допомогою анкетного опитування та економічного аналізу. Результати. У процесі дослідження вивчалися мотиви, частота та масштаб замовлення кейтерингових послуг, формат обслуговування, місце проведення заходу, смакові переваги споживачів. Установлено основні фактори, які впливають на вибір кейтерингових послуг. Проведено оцінку затребуваності кейтерингових послуг. Практична значущість результатів дослідження. Визначено динаміку на кейтерингові послуги підприємств ресторанного господарства м. Полтава. Найбільша частка замовлень із кейтерингу припадає на ділові зустрічі, семінари та конференції. Основними факторами, які впливають на конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства з надання кейтерингових послуг, є: вартість замовлення, комплексність послуг, особливості кухні та якість обслуговування. Результати дослідження необхідно використати для розробки методики та надання рекомендацій із забезпечення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14298 |
ISSN: | 2409-6873 |
Располагается в коллекциях: | Серія «Економічні Науки»
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|