Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14303
|
Название: | Удосконалення процесу бюджетування в системі фінансового управління підприємствами споживчої кооперації |
Авторы: | Миколайчук, І. П. |
Ключевые слова: | бюджетування бюджетне управління фінансове управління управління фінансовою підсистемою підприємства споживчої кооперації |
Issue Date: | 2016 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Миколайчук, І. П. Удосконалення процесу бюджетування в системі фінансового управління підприємствами споживчої кооперації / І. П. Миколайчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2016. – № 5. – С. 152–160. |
Аннотация: | Анотація. Метою написання статті є обґрунтування елементів системи бюджетування в управлінні фінансовою підсистемою підприємств споживчої кооперації. Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено за допомогою таких загальнонаукових і спеціальних методів дослідження: аналізу та синтезу, систематизації та узагальнення. Результати. У статті сформовано авторське бачення сутності системи бюджетування на основі узагальнення наукових підходів, визначено послідовність етапів організації системи бюджетування на підприємствах споживчої кооперації, обґрунтовано сутність бюджету та бюджетних регламентів, сформовано послідовність етапів організації системи бюджетування на підприємствах споживчої кооперації, розглянуто види операційних бюджетів у системі споживчої кооперації. Практична значущість результатів дослідження. Застосування запропонованої автором моделі бюджетування дасть змогу оцінювати ефективність діяльності системи споживчої кооперації у фінансовому аспекті. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14303 |
ISSN: | 2409-6873 |
Appears in Collections: | Серія «Економічні Науки»
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|