Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14332

Название: Використання інноваційних прийомів в технології приготування м’ясної продукції
Авторы: Суткович, Тетяна Юліанівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Бородай, Анжела Борисівна
Гайворонська, Зоя Миколаївна
Ключевые слова: вакуум
гіпобаричні умови
вакуумування
довготривала низькотемпературна теплова обробка
ультразвукова обробка
м’ясні напівфабрикати
кулінарні вироби
технологія
Дата публикации: 10-Дек-2024
Аннотация: Сучасний керівник закладу ресторанного господарства повинен зважати на інноваційний контекст сьогодення, тобто ситуацію, в якій впровадження безперервних або окремих нововведень складного характеру стають суттєвою частиною організації виробництва високоякісної та конкурентоспроможної продукції. Дослідження, викладені в даній статті, присвячені питанням наукового обґрунтування вибору найкреативнішого інноваційного методу обробки м’ясних напівфабрикатів серед існуючих, для отримання якісної, безпечної та конкурентоспроможної продукції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14332
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРИЙОМІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ.pdf783,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь