Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14332
|
Название: | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м’ясної продукції |
Авторы: | Суткович, Тетяна Юліанівна Горобець, Олександра Михайлівна Бородай, Анжела Борисівна Гайворонська, Зоя Миколаївна |
Ключевые слова: | вакуум гіпобаричні умови вакуумування довготривала низькотемпературна теплова обробка ультразвукова обробка м’ясні напівфабрикати кулінарні вироби технологія |
Дата публикации: | 10-Дек-2024 |
Аннотация: | Сучасний керівник закладу ресторанного господарства повинен зважати на інноваційний контекст сьогодення, тобто ситуацію, в якій впровадження безперервних або окремих нововведень складного характеру стають суттєвою частиною організації виробництва високоякісної та конкурентоспроможної продукції. Дослідження, викладені в даній статті, присвячені питанням наукового обґрунтування вибору найкреативнішого інноваційного методу обробки м’ясних напівфабрикатів серед існуючих, для отримання якісної, безпечної та конкурентоспроможної продукції. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14332 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|