Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14332

Название: Використання інноваційних прийомів в технології приготування м’ясної продукції
Авторы: Суткович, Тетяна Юліанівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Бородай, Анжела Борисівна
Гайворонська, Зоя Миколаївна
Ключевые слова: вакуум
гіпобаричні умови
вакуумування
довготривала низькотемпературна теплова обробка
ультразвукова обробка
м’ясні напівфабрикати
кулінарні вироби
технологія
Дата публикации: 10-Дек-2024
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Суткович Т. Ю., Горобець О. М., Бородай А. Б., Гайворонська З. М. Використання інноваційних прийомів в технології приготування м’ясної продукції. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки», 2024. №3. С. 27-32.
Аннотация: Сучасний керівник закладу ресторанного господарства повинен зважати на інноваційний контекст сьогодення, тобто ситуацію, в якій впровадження безперервних або окремих нововведень складного характеру стають суттєвою частиною організації виробництва високоякісної та конкурентоспроможної продукції. Дослідження, викладені в даній статті, присвячені питанням наукового обґрунтування вибору найкреативнішого інноваційного методу обробки м’ясних напівфабрикатів серед існуючих, для отримання якісної, безпечної та конкурентоспроможної продукції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14332
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
313-Текст статті-294-1-10-20250207.pdf349,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь