Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Періодичні видання ПУЕТ >
Науковий Вісник ПУЕТ >
Серія «Економічні Науки» >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14555

Название: Економіко-математична модель оптимізації ресторанного господарства
Авторы: Колєчкіна, Л. М.
Рогова, Н. В.
Ключевые слова: оптимізація
модель
математичні методи
систематизація показників ресторанного господарства
Дата публикации: 2015
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Колєчкіна, Л. М. Економіко-математична модель оптимізації ресторанного господарства / Л. М. Колєчкіна, Н. В. Рогова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2015. – № 1 (69), ч. 2. – С. 64–68.
Аннотация: Анотація. З настанням кризи ресторатори активізували свою діяльність – упроваджують новітні розробки та підвищують роль керівництва у прийнятті управлінських рішень. Мета статті – розкрити зміст і складові системи управління розвитком підприємства ресторанного господарства. Визначено системний підхід у вигляді економіко-математичної моделі, що передбачає формування системи збалансованих показників для функціонування підприємства ресторанного господарства. Для оптимізації роботи підприємства ресторанного господарства пропонується формувати систему показників і оптимізувати їх значення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/14555
ISSN: 2409-6873
Располагается в коллекциях:Серія «Економічні Науки»

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1036-2703-1-PB.pdf673,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь