Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Статті (ННІДО ЕКБІС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1648
|
Название: | ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ЧИННИКИ ВПЛИВУ |
Авторы: | Карпенко, Юрій Вікторович |
Ключевые слова: | витрати собівартість готельно-ресторанний бізнес ціноутворення готельні послуги стратегія |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Полтава: РВВ ПУЕТ, 2012. – № 1 (52) Серія «Економічні науки». – С. 189 – 193. |
Аннотация: | Досліджено проблеми формування собівартості готельних послуг для досягнення стратегічних цілей підприємств готельного бізнесу за допомогою цін. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua//handle/123456789/1648 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ЕКБІС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|