Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем >
Статті (ННІДО ЕКБІС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/1648

Название: ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ЧИННИКИ ВПЛИВУ
Авторы: Карпенко, Юрій Вікторович
Ключевые слова: витрати
собівартість
готельно-ресторанний бізнес
ціноутворення
готельні послуги
стратегія
Дата публикации: 2012
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Полтава: РВВ ПУЕТ, 2012. – № 1 (52) Серія «Економічні науки». – С. 189 – 193.
Аннотация: Досліджено проблеми формування собівартості готельних послуг для досягнення стратегічних цілей підприємств готельного бізнесу за допомогою цін.
URI: http://dspace.puet.edu.ua//handle/123456789/1648
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ЕКБІС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Карпенко Ю.В..doc101 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь