Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра хімії (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3224

Название: Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками
Авторы: Назаренко, Ельвіра Анатоліївна
Бородай, Анжела Борисівна
Соколова, Даніїла
Ключевые слова: мікробіологічні показники, фізико-хімічні показники, гумка жувальна
Дата публикации: 3-Дек-2014
Издатель: ПП "Верстка"
Библиографическое описание: Якість та безпека товарів народного споживання : матеріали науково-практичного семінару, 3 грудня 2014 р., ПУЕТ. - Полтава: ПП "Верстка". - 44 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3224
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
тези гумка Microsoft Word.doc53 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь