Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра вищої математики і фізики (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3542

Название: ВИЗНАЧЕННЯ КИСЛОТНОСТІ МОЛОКА УЛЬТРАЗВУКОВИМ МЕТОДОМ
Авторы: Махно, Михаил Григорьевич
Шурдук, Андрей Иванович
Ключевые слова: ультразвук
кислотність
п’єзокераміка
рефлектор
осцилограф
аналізатор
рефлектор
Дата публикации: 2009
Издатель: РВВ ПУСКУ
Библиографическое описание: Шурдук А.І. Визначення кислотності молока ультразвуковим методом. Науковий вісник ПУСКУ 1(37) 2009. Серія „Технічні науки” / Махно М.Г. – Полтава: РВВ ПУСКУ. – 2009. -121с.
Серия/номер: Науковий вісник ПУСКУ 1(37) 2009. Серія „Технічні науки”;
Аннотация: Описані експериментальні установки для визначення кислотності молока ультразвуковим методом. Установлено зв’язок між амплітудою відбитого ультразвукового імпульсу та кислотності молока у градусах Тернера. Це дозволяє здійснити експрес – аналіз молочних продуктів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3542
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Статья ПУЭТ 2009.pdf2,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь