Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/369
|
Название: | Дослідження технології комбінованих м’ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавками |
Авторы: | Коваленко, Аліна Михайлівна Плахотін, Валентин Якович |
Ключевые слова: | комбіновані м’ясні консерви каротинвмісні добавки гарбуз кизил |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Одеська національна академія харчових технологій |
Серия/номер: | Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів; Том 2 |
Аннотация: | Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків. |
Описание: | Використання рослинної сировини при виробництві комбінованих м'ясних консервів дозволяє створити принципово новий, повноцінний за вмістом аліментарних речовин, з відмінними органолептичними властивостями і зручний у використанні продукт, який володіє функціональними, профілактичними і біокорегуючими властивостями, знизивши при цьому його вартість. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/369 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|