Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/369

Название: Дослідження технології комбінованих м’ясних консервів з каротинвмісними рослинними добавками
Авторы: Коваленко, Аліна Михайлівна
Плахотін, Валентин Якович
Ключевые слова: комбіновані м’ясні консерви
каротинвмісні добавки
гарбуз
кизил
Дата публикации: 2011
Издатель: Одеська національна академія харчових технологій
Серия/номер: Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів; Том 2
Аннотация: Розширення асортименту, покращення органолептичних показників м'ясних консервів з рослинними наповнювачами, збагачення їх біологічно активними речовинами та визначення фізико-хімічних показників експериментальних зразків.
Описание: Використання рослинної сировини при виробництві комбінованих м'ясних консервів дозволяє створити принципово новий, повноцінний за вмістом аліментарних речовин, з відмінними органолептичними властивостями і зручний у використанні продукт, який володіє функціональними, профілактичними і біокорегуючими властивостями, знизивши при цьому його вартість.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/369
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Коваленко ОНАХТ.pdf571,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь