Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Глави з книги >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3868
|
Название: | Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Рослинна і тваринна сировина) |
Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна Бургу, Юрій Георгійович |
Ключевые слова: | метеорологічні умови грунт олійні культури ефіроолійні культури коренеплоди лікарсько-технічна сировина сушіння синтез забій свинарство |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Центр учбової літератури |
Библиографическое описание: | Товарознавство сировини, матералів і засобів виробництва (Розділ 1. Товарознавство рослинної і тваринної сировини): навч. посібник. - К.:"Центр учбової літератури", 2012. - 512с. |
Аннотация: | Навчальний посібник присвячений вивченню продовольчої сировини, як основи формування властивостей товарів; класифікації, зовнішніх відмітних ознак, асортименту, властивостей та сфери застосування основних видів сировини; умов зберігання, маркування, транспортування та ідентифікації сировини і матеріалів.
Підручник розраховано на студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3868 |
ISBN: | 978-617-673-099-6 |
Располагается в коллекциях: | Глави з книги
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|