Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Глави з книги >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3868

Название: Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Рослинна і тваринна сировина)
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: метеорологічні умови
грунт
олійні культури
ефіроолійні культури
коренеплоди
лікарсько-технічна сировина
сушіння
синтез
забій
свинарство
Дата публикации: 2013
Издатель: Центр учбової літератури
Библиографическое описание: Товарознавство сировини, матералів і засобів виробництва (Розділ 1. Товарознавство рослинної і тваринної сировини): навч. посібник. - К.:"Центр учбової літератури", 2012. - 512с.
Аннотация: Навчальний посібник присвячений вивченню продовольчої сировини, як основи формування властивостей товарів; класифікації, зовнішніх відмітних ознак, асортименту, властивостей та сфери застосування основних видів сировини; умов зберігання, маркування, транспортування та ідентифікації сировини і матеріалів. Підручник розраховано на студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3868
ISBN: 978-617-673-099-6
Располагается в коллекциях:Глави з книги

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
посібник_ТСМЗВ_І_Бірта, Бургу.doc2,7 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь