Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Глави з книги >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3869

Название: Основи рослинництва і тваринництва
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: рослинництво
тваринництво
зернові культури
бульбоплоди
прядивні культури
скотарство
свинарство
вівчарство
конярство
кролівництво
Дата публикации: 2014
Издатель: "Видавництво "Центр учбової літератури"
Библиографическое описание: Основи рослинництва і тваринництва. Навчальний посібник - К.: "Центр учбової літератури", 2014. - 304с.
Аннотация: В навчальному посібнику розглядаються основні сільськогосподарські культури, їх значення, історія і поширення, ботані¬чні та біологічні особливості, законо¬мірності росту і розвитку. Навчальний посібник подає характеристику основних видів сільськогосподарських тварин, основні напрями продуктивності і породні ресурси. Представлена оцінка тварин за екстер’єром і продуктивними якостями. Навчальний посібник розраховано на студентів навчальних за-кладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво», а також для аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3869
ISBN: 978-617-673-249-5
Располагается в коллекциях:Глави з книги

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Основи рослинництва тваринництва_Бірта_Бургу.doc2,01 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь