Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Глави з книги >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3869
|
Название: | Основи рослинництва і тваринництва |
Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна Бургу, Юрій Георгійович |
Ключевые слова: | рослинництво тваринництво зернові культури бульбоплоди прядивні культури скотарство свинарство вівчарство конярство кролівництво |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | "Видавництво "Центр учбової літератури" |
Библиографическое описание: | Основи рослинництва і тваринництва. Навчальний посібник - К.: "Центр учбової літератури", 2014. - 304с. |
Аннотация: | В навчальному посібнику розглядаються основні сільськогосподарські культури, їх значення, історія і поширення, ботані¬чні та біологічні особливості, законо¬мірності росту і розвитку.
Навчальний посібник подає характеристику основних видів сільськогосподарських тварин, основні напрями продуктивності і породні ресурси. Представлена оцінка тварин за екстер’єром і продуктивними якостями.
Навчальний посібник розраховано на студентів навчальних за-кладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво», а також для аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3869 |
ISBN: | 978-617-673-249-5 |
Располагается в коллекциях: | Глави з книги
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|