Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Монографії >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3874
|
Название: | Товарознавча характеристика продукції тваринництва |
Авторы: | Бургу, Юрій Георгійович |
Ключевые слова: | біологічна цінність товарна оцінка показники якості |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Товарознавча характеристика продукції тваринництва: монографія /Ю.Г.Бургу. - Полтава: РВВ ПУЕТ, 2011. - 126с. |
Аннотация: | Монографія присвячена вивченню впливу генетичних та паратипових факторів на формування якості продукції тваринництва.
М’ясо- джерело повноцінних білків тваринного походження і необхідно для побудови тканин організму людини, синтезу і обміну речовин. Харчова цінність продуктів тваринництва визначається їх хімічним складом – вмістом білків, жирів, екстрактивних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів.
Харчові продукти повинні володіти не тільки високими поживними властивостями, але і бути безпечними для споживача. При недотриманні певних санітарно-гігієнічних вимог вони можуть стати причиною деяких захворювань. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3874 |
ISBN: | 978-966-184-089-7 |
Располагается в коллекциях: | Монографії
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|