Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3874

Название: Товарознавча характеристика продукції тваринництва
Авторы: Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: біологічна цінність
товарна оцінка
показники якості
Дата публикации: 2011
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Товарознавча характеристика продукції тваринництва: монографія /Ю.Г.Бургу. - Полтава: РВВ ПУЕТ, 2011. - 126с.
Аннотация: Монографія присвячена вивченню впливу генетичних та паратипових факторів на формування якості продукції тваринництва. М’ясо- джерело повноцінних білків тваринного походження і необхідно для побудови тканин організму людини, синтезу і обміну речовин. Харчова цінність продуктів тваринництва визначається їх хімічним складом – вмістом білків, жирів, екстрактивних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів. Харчові продукти повинні володіти не тільки високими поживними властивостями, але і бути безпечними для споживача. При недотриманні певних санітарно-гігієнічних вимог вони можуть стати причиною деяких захворювань.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3874
ISBN: 978-966-184-089-7
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Монографія ТПТ Бургу.doc1,06 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь