Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3876

Название: Фізико-хімічні властивості сала свиней червоної білопоясої породи
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Рибалко, Валентин Павлович
Ключевые слова: фізико-хімічні властивості
загальна волога
протеїн
жир
температура плавлення
йодне число
число рефракції
Дата публикации: 2014
Издатель: Інститут свинарства і АПВ України; ТОВ "Фірма "Техсервіс"
Библиографическое описание: Свинарство: міжвідочий тематичний науковий збірник Інституту свинарства і АПВ НААН. - Випуск 65. - Полтава, 2014. - с.180-183.
Аннотация: Викладено результати досліджень по вивченню фізико-хімічних властивостей сала свиней червоної білопоясої породи. Проведені дослідження свідчать, що з віком тварин відбувається деякі зміни у фізико-хімічних властивостях хребтового сала. Помітно зменшується загальна волога в жировій тканині тварин; збільшується кількість сухої речовини в ній, зменшується кількість протеїну в салі з 2,47 до 1,57% та підвищується вміст жиру в ньому з 88,77 до 91,74% у 8-місячному віці. Встановлена негативна кореляція між процентом жиру в хребтовому салі та кількістю протеїну, процентом жиру та загальною вологістю, йодним числом і температурою плавлення.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3876
ISSN: 0371-4365
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Свинарство_Конференція_2014_Бірта_Бургу_Рибалко.doc64,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь