Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878
|
Название: | Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала |
Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна Бургу, Юрій Георгійович |
Ключевые слова: | ліпіди жирнокислотний склад протеїн жир |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Полтавська державна аграрна академія |
Библиографическое описание: | Вісник Полтавської державної аграрної академії: науково-виробничий, фаховий журнал №1 (68). - Полтава, 2013. - с.66-69 |
Аннотация: | В статті наведено результати експериментальних робіт по вивченню впливу фізико-хімічних властивостей та жирнокислотного складу на якість сала свиней різних порід залежно від вагових кондицій. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|