|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878
|
| Название: | Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала |
| Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна Бургу, Юрій Георгійович |
| Ключевые слова: | ліпіди жирнокислотний склад протеїн жир |
| Дата публикации: | 2013 |
| Издатель: | Полтавська державна аграрна академія |
| Библиографическое описание: | Вісник Полтавської державної аграрної академії: науково-виробничий, фаховий журнал №1 (68). - Полтава, 2013. - с.66-69 |
| Аннотация: | В статті наведено результати експериментальних робіт по вивченню впливу фізико-хімічних властивостей та жирнокислотного складу на якість сала свиней різних порід залежно від вагових кондицій. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878 |
| Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|