Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878

Название: Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: ліпіди
жирнокислотний склад
протеїн
жир
Дата публикации: 2013
Издатель: Полтавська державна аграрна академія
Библиографическое описание: Вісник Полтавської державної аграрної академії: науково-виробничий, фаховий журнал №1 (68). - Полтава, 2013. - с.66-69
Аннотация: В статті наведено результати експериментальних робіт по вивченню впливу фізико-хімічних властивостей та жирнокислотного складу на якість сала свиней різних порід залежно від вагових кондицій.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ПДАА 2013 Бірта 1.doc87,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь