Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3879
|
Название: | Моніторинг управління якістю продукції свинарства |
Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна |
Ключевые слова: | м'ясо консистенція стан сухожиль якість |
Дата публикации: | 17-Май-2013 |
Издатель: | Тернопільська державна сільськогосподаська дослідницька станція ІКСГП НААН |
Библиографическое описание: | Роль науки у підвищенні технологічного рівня і ефективності АПК України: матеріали ІІ всеукр. наук.-практ.конф. 16-17травн.2013р. - Тернопіль: Крок, 2013. - 139-141с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3879 |
ISBN: | 978-617-692-118-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|