Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3880
|
Название: | Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів |
Авторы: | Бірта, Габріелла Олександрівна |
Ключевые слова: | споживач ГМО поліпшувачі біокумуляція |
Дата публикации: | 22-Мар-2013 |
Издатель: | Тернопільська державна сільськогосподаська дослідницька станція ІКСГП НААН |
Библиографическое описание: | Формування конкурентоспроможної економіки: теоретичні, методичні та практичні засади: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф.21-22 березн.2013р. - Тернопіль: Крок, 2013. - 303с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3880 |
ISBN: | 978-617-692-113-4 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|