Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3880

Название: Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Ключевые слова: споживач
ГМО
поліпшувачі
біокумуляція
Дата публикации: 22-Мар-2013
Издатель: Тернопільська державна сільськогосподаська дослідницька станція ІКСГП НААН
Библиографическое описание: Формування конкурентоспроможної економіки: теоретичні, методичні та практичні засади: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф.21-22 березн.2013р. - Тернопіль: Крок, 2013. - 303с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3880
ISBN: 978-617-692-113-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів_Birta.doc44,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь