Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3881

Название: Характеристика мяса свинины разных генотипов
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: гистология
мышечный глазок
отруб
шпиг
Issue Date: 19-Sep-2014
Издатель: Тернопільська державна сільськогосподаська дослідницька станція ІКСГП НААН
Библиографическое описание: Перспективні напрями розвитку АПК і підвищення ефективності наукового забезпечення агропромислового виробництва: матеріали IV міжн. наук.-практ. конф. мол.вчених 18-19 вересн.2014р. - Тернопіль : Крок, 2014. - с.128-130
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3881
ISBN: 978-617-692-229-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Характеристика мяса свинины разных генотипов_ Birta_Byrgy.doc37 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback