Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3908
|
Название: | Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами |
Авторы: | Кайнаш, Алла Петрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Офіленко, Наталія Олександрівна |
Ключевые слова: | хімічний склад органолептична оцінка структурно-механічні показники мікробіологічні показники |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету |
Библиографическое описание: | Кайнаш А.П. Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко. В.О. Назаренко // Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. – Луцьк: ЛНТУ, 2015. – Вип. 8. – С. 195-200. |
Аннотация: | У статті наведені дослідження з визначення хімічного складу варених ковбасних виробів з овочами та їх дегустаційна оцінка. Встановлено, що ковбаси з овочами відрізняються більш низьким вмістом жиру і мають підвищений вміст масової частки вологи. Досліджені органолептичні та мікробіологічні показники дослідних зразків. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3908 |
ISSN: | 2310-5283 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|