Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3908

Название: Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами
Авторы: Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна
Офіленко, Наталія Олександрівна
Ключевые слова: хімічний склад
органолептична оцінка
структурно-механічні показники
мікробіологічні показники
Дата публикации: 2015
Издатель: Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету
Библиографическое описание: Кайнаш А.П. Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко. В.О. Назаренко // Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. – Луцьк: ЛНТУ, 2015. – Вип. 8. – С. 195-200.
Аннотация: У статті наведені дослідження з визначення хімічного складу варених ковбасних виробів з овочами та їх дегустаційна оцінка. Встановлено, що ковбаси з овочами відрізняються більш низьким вмістом жиру і мають підвищений вміст масової частки вологи. Досліджені органолептичні та мікробіологічні показники дослідних зразків.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3908
ISSN: 2310-5283
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1. Стаття Кайнаш Визначення х¦м¦чного складу та досл¦дження якост¦ ковбас.doc82 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь