Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3909
|
Название: | Визначення якості м’ясних напівфабрикатів |
Другие названия: | Определение качества мясных полуфабрикатов Evaluation of quality meat products |
Авторы: | Кайнаш, Алла Петрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Офіленко, Наталія Олександрівна |
Ключевые слова: | м'ясні напівфабрикати пельмені органолептичні фізико-хімічні показники балова оцінка |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі». Серія «Технічні науки» |
Библиографическое описание: | Кайнаш А. П. Визначення якості м’ясних напівфабрикатів / А. П. Кайнаш, В. О. Назаренко // Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.» Серія «Технічні науки» – Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), № 1 (73) –2015. – С. 128-133. |
Аннотация: | Предметом дослідження були м’ясні напівфабрикати вітчизняних виробників. Мета досліджень - визначення якості пельменів різних українських виробників. Для проведення оцінки якості напівфабрикатів були використані загальновідомі методи: органолептичний, лабораторний та баловий. В результаті досліджень провели оцінку якості пельменів за зовнішнім виглядом, консистенцією, виглядом на розрізі, запахом і смаком, визначили масову частку вологи, масову частку солі, масову частку фаршу до маси пельменя, масу однієї штуки, температуру в товщині замороженого напівфабрикату, провели балову оцінку напівфабрикатів. Висновок даної роботи - визначили невідповідність якості усіх дослідних зразків пельменів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3909 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|