Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3909

Название: Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
Другие названия: Определение качества мясных полуфабрикатов
Evaluation of quality meat products
Авторы: Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна
Офіленко, Наталія Олександрівна
Ключевые слова: м’ясні напівфабрикати
пельмені
органолептичні
фізико-хімічні показники
балова оцінка
Дата публикации: 2015
Издатель: Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.» Серія «Технічні науки»
Библиографическое описание: Кайнаш А.П. Визначення якості м’ясних напівфабрикатів / А.П. Кайнаш, В.О. Назаренко // Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.» Серія «Технічні науки» – Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), № 1 (73) –2015. – С. 128 - 133.
Аннотация: Предметом дослідження були м’ясні напівфабрикати вітчизняних виробників. Мета досліджень - визначення якості пельменів різних українських виробників. Для проведення оцінки якості напівфабрикатів були використані загальновідомі методи: органолептичний, лабораторний та баловий. В результаті досліджень провели оцінку якості пельменів за зовнішнім виглядом, консистенцією, виглядом на розрізі, запахом і смаком, визначили масову частку вологи, масову частку солі, масову частку фаршу до маси пельменя, масу однієї штуки, температуру в товщині замороженого напівфабрикату, провели балову оцінку напівфабрикатів. Висновок даної роботи - визначили невідповідність якості усіх дослідних зразків пельменів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3909
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2.Стаття Кайнаш Визначення якост¦ мясних нап¦вфаб.doc92 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь