Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3927

Название: Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів
Авторы: Назаренко, Валентина Олексіївна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
закусочні овочеві консерви
ікра з баклажанів
ікра з кабачків
комплексний показник якості
інтегрований показник конкурентоспроможності
Дата публикации: 2011
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Библиографическое описание: Назаренко В.О., Назаренко Л.О. Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / Голов. Ред. О.О. Шубін; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2011. –Вип. 26. – С. 416 – 421.
Аннотация: У статті наведено результати оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Визначено комплексні показники якості та інтегрований показник конкурентоспроможності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3927
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1. Назаренко В, Донецьк, 2011.doc114 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь