Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3927
|
Название: | Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів |
Авторы: | Назаренко, Валентина Олексіївна |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність закусочні овочеві консерви ікра з баклажанів ікра з кабачків комплексний показник якості інтегрований показник конкурентоспроможності |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
Библиографическое описание: | Назаренко В.О., Назаренко Л.О. Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / Голов. Ред. О.О. Шубін; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2011. –Вип. 26. – С. 416 – 421. |
Аннотация: | У статті наведено результати оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Визначено комплексні показники якості та інтегрований показник конкурентоспроможності. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3927 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|